Ποιοι είμαστε
Home

Ποιοι είμαστε

Η οικογένεια Ξενόφου δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1974, πλέον των 40 ετών.

Το “XENOFOU” SCHOOL ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1980 και βρίσκεται στην παλιά Πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι.

Υπεύθυνοι σπουδών και καθηγητές είναι:

  • Η κυρία Ζωή Ξενόφου απόφοιτος του NEW YORK UNIVERSITY, με ειδίκευση στην ψυχολογία & κοινωνιολογία, ιδρυτής μαζί με τον Ελευθέριο Ξενόφο του σχολείου μας.
  • Ο κύριος Νικόλαος Ξενόφος απόφοιτος του DEREE COLLEGE “The American College of Greece”, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας από το 1999 και κάτοχος πτυχίου άριστης γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας. Επίσης, είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πάτρας στο τμήμα «Τουριστικών Επιχειρήσεων». Από το 1998 έως το 2009 εργάστηκε ως manager σε επιχειρήσεις που ανήκουν στο χώρο της εστίασης, της ένδυσης και των ασφαλειών, όπως DKNY, ATLHETE’S FOOT, T.G.I. FRIDAY’S, Ruby Tuesday και INTER PARTNER ASSISTANCE (όμιλος AXA ASSISTANCE).
  • Ο κύριος Μάριος Ξενόφος απόφοιτος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα «Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων», κάτοχος Master στην Αγγλική Γλώσσα με ειδίκευση “Finance and Banking” από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας από το 2001 και κάτοχος πτυχίου άριστης γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας. Παράλληλα, με την ενασχόλησή του με τη διδασκαλία έχει εργαστεί από το 2001 έως σήμερα ως manager σε υποκαταστήματα πολυεθνικών εταιριών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, για λογαριασμό της AXA ASSISTANCE, TOYOTA, ALLIANZ και άλλες εταιρίες από τον κλάδο των ασφαλειών και της ναυτιλίας.

Το σχολείο μας συμμετέχει στη διεξαγωγή και διοργάνωση εξετάσεων EUROPALSO & ESB (PRE-LOWER, LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY) και οι ιδιοκτήτες- καθηγητές, Νικόλαος Ξενόφος, Μάριος Ξενόφος & Ζωή Ξενόφου είναι κάθε χρόνο υπεύθυνοι εξεταστικών κέντρων για τη διεξαγωγή των παραπάνω εξετάσεων.

Η πολυετής πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυώνται τη σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών στους μαθητές μας και εξασφαλίζουν την επιτυχία τους στις εξετάσεις που συμμετέχουν.

Η κυρία Ζωή Ξενόφου

απόφοιτος του NEW YORK UNIVERSITY, με ειδίκευση στην ψυχολογία & κοινωνιολογία, ιδρυτής μαζί με τον Ελευθέριο Ξενόφο του σχολείου μας.

Ο κύριος Νικόλαος Ξενόφος

απόφοιτος του DEREE COLLEGE “The American College of Greece”, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας από το 1999 και κάτοχος πτυχίου άριστης γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας. Επίσης, είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πάτρας στο τμήμα «Τουριστικών Επιχειρήσεων». Από το 1998 έως το 2009 εργάστηκε ως manager σε επιχειρήσεις που ανήκουν στο χώρο της εστίασης, της ένδυσης και των ασφαλειών, όπως DKNY, ATLHETE’S FOOT, T.G.I. FRIDAY’S, Ruby Tuesday και INTER PARTNER ASSISTANCE (όμιλος AXA ASSISTANCE).

Ο κύριος Μάριος Ξενόφος

απόφοιτος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα «Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων», κάτοχος Master στην Αγγλική Γλώσσα με ειδίκευση “Finance and Banking” από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας από το 2001 και κάτοχος πτυχίου άριστης γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας. Παράλληλα, με την ενασχόλησή του με τη διδασκαλία έχει εργαστεί από το 2001 έως σήμερα ως manager σε υποκαταστήματα πολυεθνικών εταιριών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, για λογαριασμό της AXA ASSISTANCE, TOYOTA, ALLIANZ και άλλες εταιρίες από τον κλάδο των ασφαλειών και της ναυτιλίας.

Το σχολείο μας συμμετέχει στη διεξαγωγή και διοργάνωση εξετάσεων EUROPALSO & ESB (PRE-LOWER, LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY) και οι ιδιοκτήτες- καθηγητές, Νικόλαος Ξενόφος, Μάριος Ξενόφος & Ζωή Ξενόφου είναι κάθε χρόνο υπεύθυνοι εξεταστικών κέντρων για τη διεξαγωγή των παραπάνω εξετάσεων.

Η πολυετής πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυώνται τη σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών στους μαθητές μας και εξασφαλίζουν την επιτυχία τους στις εξετάσεις που συμμετέχουν.